top of page
MoodBuilders
MoodBuilders
MoodBuilders
Header_HeijmansONE_02.jpg
MoodBuilders
Architectuur_07.jpg
MoodBuilders
 
Wij geloven dat architectuur op elke schaal een oplossing kan bieden
voor de uitdaging die u met ons aangaat

Alle door MoodBuilders vervaardigde producten op deze site mogen enkel met toestemming van Tim van der Grinten worden verspreid.

© 2015, MoodBuilders

Heijmans ONE Prototype

Heijmans ONE Prototype

Op de Dutch Design Week 2014 hebben we de Heijmans ONE officieel gelanceerd!

Woonbedrijf paviljoen DDW

Woonbedrijf paviljoen DDW

Het bewoner paviljoen van Space-S! grotendeels gebouwd van sloophouten kozijnen en door de bewoners zelf gebouwd!

Trek-in Prototype

Trek-in Prototype

Na een uitvoerige testfase van het prototype op Landgoed de Barendonk te Beers is te Trek-in officieel gepresenteerd op de Dutch Design Week 2012! De Trek-in is nu volledig in productie en we hebben reeds 6 locaties waar u kan genieten van een mooie vakantie-ervaring.

De ONE

De ONE

De verplaatsbare woning die wij samen met Heijmans en GAAF hebben ontwikkeld. Binnen één dag op locatie te bouwen nu te bewonderen in de vorm van 2 prototypes!

Trek in junior

Trek in junior

Het kleine broertje van de Trek-in is in 2013 gepresenteerd en is momenteel in volledige productie! Zie hier afbeeldingen van het ontwerpproces.

Urban Farming

Urban Farming

MoodBuilders heeft samen met stadstuiners én Hans Marijnissen van Trouw gewerkt aan het ontwerp voor een modulaire stadsboerderij! Nu is het artikel in de Trouw te lezen, als afronding van het korte onderzoek.

Space-S Trap concept

Space-S Trap concept

Het nieuwbouwproject Space-S riep betrokken toekomstige bewoners op om ideeën voor de verbindingstrap in het centrale plein op te sturen. Dit concept ontwerp is hier een onderdeel van.

Woningen Oijen

Woningen Oijen

Ecologische starterswoningen in het centrumgebied van Oijen. Het project is momenteel in de voorlopige ontwerpfase.

Vakantiewoningen Ameland

Vakantiewoningen Ameland

Het ontwerp voor 4 vakantiewoningen én een sauna aan de noordelijke kustlijn van Ameland.

Trek in junior ontwerptraject

Trek in junior ontwerptraject

Als onderdeel van de doorlopende productontwikkeling van de Trek-in en het recreatieconcept is hier het ontwikkeltraject van het kleine broertje, de Trek-in junior, te zien.

Trek-in ontwerptraject

Trek-in ontwerptraject

De Trek-in is ontwikkeld in een samenwerkingsverband tussen de Technische Universiteit Eindhoven, Stichting Natuur Kampeerterreinen en A. van Liempd Sloopbedrijven. Zie hier het definitieve ontwerp waarmee we de eerste prijs in de Woodchallenge 2012 hebben gewonnen.

Altaar van het perfecte moment

Altaar van het perfecte moment

Een sacrale ruimte waarin elke dag een toneelstuk van zonlicht wordt opgevoerd. Het is een ruimte die op elk moment van de dag toewerkt naar een perfect moment. Hét moment waarop alle zonnestralen richting de focus van de ruimte getrokken worden, het moment van zonsondergang.

Dutch Design Village

Dutch Design Village

Een gezamenlijk studentendorp in Eindhoven voor het versterken van de relaties tussen de verschillende ontwerpgerichte opleidingen in Eindhoven. Een Dutch Design Village! waar creatieve studenten samen werken en wonen aan de toekomst!

Brainport Paviljoen

Brainport Paviljoen

Het op de Dutch Design Week 2011 gepresenteerde ontwerp voor een reizend Brainport paviljoen ter promotie en ontwikkeling van de High Tech regio rond Eindhoven.

bottom of page