Interactieve 3d ervaring - Space-S

MoodWorks heeft voor INBO Architecten & Woonbedrijf een interactieve presentatie verzorgd in een computerspel-engine voor het nieuwe woningbouwproject Space-S op Strijp-S. Met deze programma's is het mogelijk om virtueel gebouwde omgevingen op te bouwen én te ervaren.

Space-S is een CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap) project, de toekomstige bewoners denken dus gedurende het ontwerpproces mee over het uiteindelijke ontwerp. Dit interactieve proces is uiteindelijk afgerond met een interactieve live-rondleiding van ruim anderhalf uur. Tijdens de wandeling gaven de architecten, stedenbouwkundigen maar vooral ook de toekomstige bewoners uitleg over de ruimtes waardoor we ons bewogen.

De Grande-Finale van Space-S op 24 juni 2014!

De Cryengine Walkthough!

#spacesstrijpsinbowoonbedrijfoculusrift3danimatiegrandefinale

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
Er zijn nog geen tags.