Ontwerp DDW Space-S paviljoen!

Als onderdeel van het bewoner-participatie project Space-S op Strijp-S zijn alle toekomstige bewoners opgeroepen zich in te schrijven voor het ontwerpen én bouwen van een bewoner-paviljoen op de Dutch Design Week 2014! Dit als onderdeel van het DDW paviljoendorp van Woonbedrijf.

Als bouwmaterialen worden sloophouten kozijnen van een renovatieproject gebruikt.

Als onderdeel van dit team hebben wij het ontwerp samen met de bewoners ontworpen. Het concept ontwerp is inmiddels klaar: Een 'doorloop' ruimte waarin in de ruimtes tussen de deuren kleine exposities van bewoners worden geplaatst!

SpaceS_DDW_01.jpg

SpaceS_DDW_04.jpg

#dutchdesignweek2014 #spaces #timvandergrinten #woonbedrijf #strijps #sloophout

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
Er zijn nog geen tags.