Het maken van één virtueel model maakt tal van producten mogelijk. Van 2d visualisaties tot 3d videos en real-time virtuele rondleidingen. 
Boswerken

Boswerken

Werkplekken in het Bos! in samenwerking met Staatsbosbeheer

Space-S Grande Finale

Space-S Grande Finale

Een interactief model van de nieuwbouwwoningen van Space-S, op Strijp-S in Eindhoven. Gepresenteerd in de bioscoopzaal van het Natlab voor meer dan 400 enthousiaste bewoners!

Website interactief 3d model

Website interactief 3d model

Sketchfab maakt het mogelijk 3d modellen via internet te bekijken. De modellen moeten dan echter wel gevisualiseerd worden in een renderingprogramma. Dit voorbeeldproject laat zien hoe een simpel model eruit kan zien.

Over the Hedge

Over the Hedge

Wat gebeurt er als we een klein kunstwerk, in de beplanting van de voortuin, toegankelijk maken in een virtuele wereld? Dit model is gedurende de Dutch Design Week 2014 gebruikt om mensen virtual reality te laten ervaren en uittesten.

Interactieve architectuur game

Interactieve architectuur game

Een prototype waarin real-time rendering gecombineerd wordt met interactie. Meubels kunnen verplaatst worden, materialen kunnen veranderd worden en de zonpositie kan naar een ander moment op de dag verplaatst worden.

De verlaten toren

De verlaten toren

Een virtueel kunstwerk! gebaseerd op het schilderij van kunstenaar Frans Franssen.

Perfectie van het Moment

Perfectie van het Moment

Dit altaar vormt een architectonische vertaling van de perfectie van momenten in de architectuur.

Alle door MoodBuilders vervaardigde producten op deze site mogen enkel met toestemming van Tim van der Grinten worden verspreid.

© 2015, MoodBuilders