top of page
 
Space-S Grande Finale Rondleiding


 


  

 

 
Projectbeschrijving

MoodBuilders heeft voor Woonbedrijf & INBO Architecten een interactieve visualisatie gemaakt binnen een computerspel engine. Omdat alle onderdelen real-time gerendered worden was het mogelijk het ontwerp via een interactieve rondleiding aan de bewoners te presenteren. 

 

Onderstaand nieuwsbericht is tevens te vinden op de website van INBO Architecten; 

 

Grande finale van co-creatie

Afgelopen dinsdag 24 juni 2014 is het ontwerp van SPACE-S, een nieuwe woonbuurt op Strijp-S in Eindhoven, gepresenteerd. Tussen december 2012 en juni 2014 hebben 400 zeer betrokken (toekomstige) bewoners en 1.400 ingeschrevenen hebben meegewerkt en meegedacht aan SPACE-S. Woonbedrijf, woningcorporatie in Eindhoven en opdrachtgever van SPACE-S, heeft klanten de unieke kans gegeven om hun eigen ruimte te creëren. Het DNA, de structuur van de buitenruimte, het woonprogramma en het 3D ontwerp. Bewoners en professionals zijn met recht trots op dit gezamenlijke ontwerp!

Een kleine 200 geïnteresseerden kregen een spectaculaire 3D-presentatie van het 402 woningen tellende plan SPACE-S te zien. Met een virtuele rondleiding door het nieuwbouwproject in de realiteit van een soort computerspel. Die 3D-animatie werd op metershoog bioscoopscherm in een van de filmzalen van het Natlab getoond. SPACE-S is een nieuwe woonbuurt op Strijp-S tussen de Torenallee en het Natlab. De ontwikkeling bestaat uit 7 gebouwen, waaronder een woontoren van 54 meter. Het programma  is een mix van verschillende woningtypen: appartementen, lofts, studentenwoningen en woningen met extra ruimte voor hobby of werk, met verschillende woonoppervlakten. Daarnaast komen er nog beschermd wonen studio’s op SPACE-S, die samen met beschermd wonen organisaties worden ontwikkeld en verhuurd. De virtuele rondleiding door het complex liet de volle filmzaal versteld staan.

 

Aron Bogers & Frank Zewald

 

Link INBO

 

 

 

Video Grande Finale
bottom of page