MoodBuilders is vanaf januari 2015 gevestigd in de Creative Business Hub,
Founded by All, op Strijp-S. 2015 wordt een jaar van inspiratie en samenwerking!

Onderstaande beschrijving en méér is ook te lezen op de website van Founded By All

 

Wie we zijn

Creative business hub Founded By All is een Eindhovense coöperatie voor creatieve ondernemers. Ons doel? Elkaar dagelijks versterken, uitdagen en inspireren vanuit het Klokgebouw op Strijp-S. Tientallen zelfstandig ondernemers werken hiervoor samen of zelfstandig aan uitdagende projecten op het gebied van design en techniek. Founded By All is klein genoeg om relaties persoonlijk te houden en tegelijkertijd groot genoeg om passende ontwerpkracht te bieden.

 

Wat we doen

Founded By All is er primair om startende creatieve ondernemers te helpen ontwikkelen tot volwaardige, zelfstandige creatieve ondernemers die een duurzame bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Founded By All biedt opdrachtgevers daarnaast toegang tot unieke en innovatieve concepten, producten en dienstenop het gebied van design en technologie.

Heb je interesse om jouw creatieve ondernemerschap naar een hoger plan te tillen? Neem contact met ons op.

Wil je als opdrachtgever meer informatie over een samenwerking met deze creatieve geesten? Vul het contactformulier in voor een persoonlijke en vrijblijvende afspraak.

 

Waar we in geloven

Elk project is uniek. We vinden dat ieder project een eigen ontwerp traject verdient. Vrije geest is een must. We beschikken over een open blik die we graag willen delen met onze klanten. Ontwerpkracht door samenwerking. We zien onze klanten als partner in het project om zo samen het project succesvol te maken.Eerlijkheid duurt het langst. We verwachten wederzijdse integriteit door helder, eerlijk en transparant te communiceren tijdens het ontwerp traject.

 

Hoe het begon Founded By All is in oktober 2013 als coöperatie opgericht en is voortgekomen uit Little Mountain: sinds 2006 een toonaangevende groeiplek voor creatief ondernemerstalent. Inmiddels is Founded By All, zoals de naam al zegt, breed gedragen door partners van bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en overheid. Founded By All is trots op haar founders die aan de basis van onze oprichting staan:

 

  • TRUDO

  • Brainport Development

  • Brightmove

  • Rabobank

  • SRE

  • Philips

  • Little Mountain (van Maarten Hendriks)

 

Alle door MoodBuilders vervaardigde producten op deze site mogen enkel met toestemming van Tim van der Grinten worden verspreid.

© 2015, MoodBuilders

Stream01.png
Stream02.png
Stream03.png